December 2019 ......

V 48

sön 1 dec kl 11.00 Musikgudstjänst med Leif Boman, fika!

V 49

ons 4 dec kl 18.00 Bön? (maila först info@balstapingstkyrka.se)

sön 8 dec kl 11.00 Församlingsmöte, missionskollekt

V 50

ons 11 dec kl 18.00 Bön? (maila först info@balstapingstkyrka.se)

sön 15 dec kl 11.00 "Julens sånger" med kör från Jakobsberg, fika!

V 51

ons 18 dec kl 18.00 Bön? (maila först info@balstapingstkyrka.se)

Välkommen till våra olika möten!

Finska möten! Kolla finska gruppens hemsida för mer information om tid, plats och talare: finskagruppenbalstapingstkyrka.n.nu/

Välkommen till Pingstkyrkan i Bålsta!

Lyssna på predikningar!

I sjätte månaden blev ängeln Gabriel sänd av Gud till en jungfru i staden Nasaret i Galileen. Hon var trolovad med en man som hette Josef och var av Davids släkt, och jungfruns namn var Maria. Ängeln kom in och sade till henne: "Gläd dig, du benådade. Herren är med dig." Men hon blev förskräckt vid hans ord och undrade vad denna hälsning kunde betyda. Då sade ängeln till henne: "Frukta inte, Maria. Du har funnit nåd hos Gud. Se, du skall bli havande och föda en son, och du skall ge honom namnet Jesus. Han skall bli stor och kallas den Högstes Son, och Herren Gud skall ge honom hans fader Davids tron. Han skall vara konung över Jakobs hus för evigt, och hans rike skall aldrig få något slut." (Luk 1:26-33)

Jesus kom till oss i en mänsklig kropp. Han var villig att föddas på denna jord för att rädda oss alla! Utan honom inget hopp. Vill du också bli en kristen. Tro att Jesus dog för dina synder! Tro att han vill ge dig evigt liv! Tro att han bryr sig om just dig! Be en bön just nu: Jag bekänner dig Jesus som Herre, jag tror att du kan ge mig evigt liv och jag vill ta emot dig som min frälsare!